Dacian Cioloș și-a anunțat miercuri intenția de a candida atât la alegerile prezidențiale din 2024, cât și la cele pentru șefia USR-PLUS. Anunțul său a stârnit un val masiv de nemulțumiri în rândul celor două tabere politice, fiind acuzat că vrea să „fure” partidul și să îl subordoneze intereselor PLUS, anunță Digi24.

Dacian Cioloș a declarat într-un interviu pentru G4Media că „așa cum stau lucrurile acum” intenționează să candideze la alegerile prezidențiale care vor avea loc în 2024.

Până atunci, tensiunile care s-au iscat între USR și PLUS au legătură cu perioada imediat următoare, adică atunci când va avea loc congresul în care va fi aleasă conducerea noului partid, rezultat în urma fuziunii. Principala bătălie, se dă între Dan Barna și Dacian Cioloș, însă miza congresului va fi controlul asupra noului USR PLUS, mai scrie sursa citată.

„Va trebui să discutăm și cât ne permitem și vrem să cumulăm mandate. Mandat de conducere în partid cu diferite mandate executive”, a precizat Dacian Cioloș.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri