Vicepremierul Dan Barna consideră că votul de marţi din Parlament confirmă că România are "cel mai ambiţios buget de investiţii" pe care l-a avut vreodată, informează Agerpres.

"Cele două zile în care am ajuns să votăm bugetul a dovedit un lucru foarte clar. Există o majoritate parlamentară stabilă, există o coaliţie de guvernare care a ajuns să facă aceste reforme. În momentul de faţă România are un buget, din acest moment începe activitatea de execuţie, începe marea provocare, ca acele proiecte importante de care România are nevoie şi despre care vorbim de 30 de ani să înceapă să devină realitate în fiecare bucată de Românie, în fiecare judeţ, municipiu, oraş sau comună", a afirmat Barna după adoptarea proiectelor legii bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat.

Potrivit vicepremierului, cele două zile de dezbatere din plenul Parlamentului au arătat că "această coaliţie de centru dreapta îşi onorează angajamentele pe care le-a făcut românilor în campania electorală".

"În ciuda unei opoziţii în care am văzut voturi duble şi obişnuinţa aceea de a fura votul şi când eşti în minoritate, ceea ce poate să fie mai ridicol, votul de astăzi al colegilor din Parlament confirmă că România este pe o execuţie bugetară pentru cel mai ambiţios buget de investiţii pe care l-a avut România vreodată. Acesta este rezultatul celor două zile şi aceasta este provocarea şi angajamentul pe care acest Guvern îl face pentru România", a adăugat Barna.

Sursa foto: Dan Barna / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri