Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat că în cadrul discuţiilor purtate în coaliţia de guvernare fiecare parte şi-a prezentat punctul de vedere, PNL în sensul susţinerii lui Florin Cîţu, iar USR PLUS în direcţia de a nu-i mai acorda încredere premierului, discuţiile urmând să fie reluate pe 20 aprilie, la ora 16:00.

"Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare partener şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susţin pe Florin, argumentele pentru care noi nu-i mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine la ora 16:00 discuţia. Pe parcursul acestor ore, ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt. Continuăm mâine la ora 16:00", a declarat Dan Barna, la Parlament, scrie Agerpres.

Sursa Video: Alianța USR-PLUS / Facebook

Și Florin Cîțu, premierul României, a declarat că partidele și-au exprimat toate opțiunile, iar discuțiile continuă în urma ședinței de coaliție.

Cîțu susține că cea mai bună soluție pentru guvernarea României o reprezintă Coaliția actuală, însă e nevoie ca toate ideile să fie expuse și dezbătute, de unde existența unei posibile crize în Guvern.

”Avem nevoie de un ministru la conducerea Sănătății cât mai rapid cu putință. Ministerul aparține USR-ului. Sănătatea este ministerul de vârf în lupta cu pandemia, motiv pentru care avem nevoie de un om responsabil”, a mai spus premierul.

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri