Rusia a trimis trupe la granița cu Ucraina, amenințând cu o nouă invadare. Președintele României, Klaus Iohannis, s-a declarat îngrijorat în ceea ce privește această situație și a precizat că va convoca CSAT-ul (Consiliul Suprem de Apărare a Țării) pentru a analiza în detaliu situația.

”Situația este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre. Noi urmărim cu foarte mare atenție aceste lucruri. Nu așteptăm să primim informații de la alții, noi dăm informații altora, pentru că avem servicii foarte performante pe această zonă. Am avut discuții cu ministrul Apărării și alte servicii. Cunoaștem foarte bine situația din teren și tensiunile de acolo ne preocupă. Suntem extrem de îngrijorați”, a declarat președintele, în cadrul unei conferințe de presă.

Klaus Iohannis a mai spus și că România se va implica activ și că ”nu stă degeaba” în fața unui posibil atac.

Președintele a transmis că țara noastră nu va rămâne fără reacție.

Consiliul va fi convocat săptămâna viitoare, iar acesta va analiza posibilul conflict inclusiv din punct de vedere miliar.

Sursa foto: www.presidency.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri