Președintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să respecte regulile sanitare în perioada sărbătorilor pascale și să se vaccineze, aceasta fiind „singura cale de a scăpa de restricții”.

"Ne mai despart câteva zile de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, un moment în care ne dorim cu toţii să fim alături de familie să celebrăm Învierea Domnului mergând la Biserică. În noaptea de Înviere, restricţiile de circulaţie vor fi ridicate, astfel încât toţi cei care vor să participe la slujbele religioase să o poată face fără alte impedimente. Sunt convins că Biserica se va organiza foarte bine, am văzut acest lucru şi duminica aceasta, de Florii, astfel încât să fie evitate aglomeraţiile. Dragi români, haideţi să fim parte a acestui efort şi în noaptea de Înviere!", a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Totodată, președintele României a anunțat că în cadrul CSAT a discutat situația tensionată din regiunea Mării Negre, pe fondul conflictului dintre Rusia și Ucraina, dar faptul că Federația Rusă și-a redus efectivul militar de la granița cu Ucraina este un lucru pozitiv.

"Faptul că s-a încheiat exerciţiul militar în Federaţia Rusă şi trupele s-au retras este o veste, în sine, bună şi duce la o oarecare detensionare, însă în acelaşi timp am aflat că foarte mult material care a fost adus acolo rămâne acolo, așa că că situaţia rămâne în continuare tensionată. Este nevoie în continuare de foarte multă implicare, de foarte multe eforturi diplomatice şi din partea României noi vom face în continuare demersuri în special la NATO, dar şi la UE pentru a creşte rezilienţa pe flancul estic", a spus şeful statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri