Actualul Guvern al României a pledat pentru reforme încă de la înființare. În acest sens, Florin Cîțu, premierul țării, a precizat că ministerele nu vor mai primi bani în plus dacă nu prezintă proiecte de reformă, rămânând doar cu banii pentru salarii.

”Ministerele au bani de salarii până la finalul anului, sunt bani inclusiv pentru pensii. Angajații își vor primi bani, însă nu voi mai subvenționa pierderi dacă nu văd proiecte de reformă”, a declarat Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

Premierul a precizat că așteaptă proiecte în ședințele de Guvern, miniștrii fiind cei însărcinați cu găsirea unor astfel de direcții.

”Avem nevoie de schimbări în direcțiile propuse de mine, așa cum am făcut eu anul trecut la Ministerul Finanțelor”, a mai spus Cîțu.

Drept exemplu, premierul a menționat reducerea numărului de directori generali sau reducerea cheltuielilor neesențiale.

Nu în ultimul rând, Florin Cîțu a adăugat că data Congresului, pentru propunerea și alegerea unui nou președinte al partidului, nu a fost încă stabilită.

”Nu știm când va avea loc Congresul, mai mult decât atât, depindem de contextul epidemiologic. Vom vedea dacă ne vom putea întâlni pentru Congres”, a conchis Cîțu.

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri