Partidul Național Liberal se pregătește de noi lideri. În acest sens, calendarul de alegeri a fost stabilit și prezentat de Ludovic Orban.

Potrivit informațiilor prezentate de Ludovic Orban, calendarul este următorul:

  • 1 iunie- 15 iulie: adunări generale la nivel local (vor fi stabilite conducerile la nivel local),
  • 1 iulie- 10 august: conferințe la nivel județean,
  • 10 august- 25 septembrie: perioadă de 45 de zile în care va avea loc campania pentru congres (activități ale echipelor care candidează).

Congresul va permite participarea a 5.000 de delegați, dacă situația epidemiologică o va permite.

”Atrag atenția asupra faptului că au început să fie vehiculate tot felul de informații nu neapărat adevărate. Reformele pe care Guvernul vrea să le facă sunt cele din planul de guvernare. În plus, sunt direcții incluse și în PNRR. E nevoie de reforme pentru România, dar în niciun caz nu vom crește vârsta de pensionare”, a declarat Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

În acest sens, politicianul a menționat că obiectivul recalculării pensiilor este de a obține un nivel de echitate.

Nu în ultimul rând, Orban a mai precizat că salariile din spațiul public vor crește în raport cu creșterea economică la nivel național.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri