Șeful Gărzii Naționale de Mediu Octavian Berceanu îl va contracandida pe Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București, în scrutinul intern care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Berceanu a confirmat că și-a depus în urmă cu puțin timp scrisoarea de intenție și CV-ul pentru scrutinul intern. Vlad Voiculescu a anunțat, deja, în interiorul partidului că va candida și el. Alegerile se vor desfășura pe parcursul a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică, cu prezența fizică a delegaților, a scris Digi24.

„Biroul Minicipal după alegeri trebuie să fie un birou al celor pe care-i reprezentăm, transparent, deschis, eficient si bine organizat. Biroul Municipal al USRPLUS poate îmbrăca haina încrederii pentru toți bucureștenii (...). Candidez pentru președinția Biroului Municipal București cu energia și înțelepciunea cu care transform, din ”Cenusăreasă” în ”Prințesă”, una dintre cele mai importante instituții ale statului. Împreună avem șansa să facem din filiala USRPLUS București un reper pentru politică.”, le transmite Octavian Berceanu colegilor, în scrisoarea de intenție depusă pentru candidatura la șefia USR PLUS București.

Intrarea în competiție a lui Berceanu are loc pe fondul tensiunilor dintre USR și PLUS, fiecare partid încercând să câștige filiale importante din țară, în perspectiva congresului din septembrie.

Decizia lui Octavian Berceanu de a intra în competiția internă din București vine după ce la nivelul filialei municipale cei din USR nu aveau un candidat. Actualul copreședinte USR al filialei, Claudiu Năsui, nu intenționa să îl contracandideze pe copreședintele PLUS Vlad Voiculescu.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri