Premierul Florin Cîţu a declarat joi că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre episodul condamnării sale în Statele Unite, însă susţine că şeful statului nu i-a reproşat faptul că nu i-a spus despre acel eveniment, relatează Agerpres.

Prezent joi la TVR 1, premierul a fost întrebat dacă preşedintele i-a reproşat faptul că nu l-a anunţat despre condamnarea primită în SUA în urmă cu 21 de ani.

"Nu. Am discutat despre eveniment şi atât. Nu a fost niciun reproş", a răspuns Florin Cîţu.

De asemenea, Cîţu a fost întrebat dacă s-a simţit încurajat de preşedinte în campania pentru şefia PNL.

"Preşedintele Klaus Iohannis a fost mai mult o inspiraţie pentru mine. Nu. Încurajat, bineînţeles, pentru că am o relaţie, şi s-a văzut, o relaţie bună cu domnul preşedinte, dar este mai mult o inspiraţie, pentru modul în care a ales să facă politică în România. După ani de zile, în care am avut acel tip de politician vechi şi preşedinte, a venit şi a schimbat şi imaginea Preşedinţiei, dar şi modul în care se face politică în România, de aceea am spus că este o inspiraţie pentru mine", a spus premierul.

Pe de altă parte, el a criticat faptul că membri din PNL ar fi preluat "retorica PSD".

"Critici vor fi întotdeauna, şi la PSD este plin de critici. Ceea ce este trist este să vezi că retorica celor de la PSD este preluată şi de unii dintre colegii din PNL, atunci este trist", a afirmat şeful Guvernului.

Sursa foto: Facebook / Florin Cîțu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri