Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 a realizat un bilanțul lipsurilor pe care le-a sesizat în trafic, în sectorul pe care îl conduce.

Edilul remarcă faptul că lipsesc 913 indicatoare „Cedează trecerea”, 726 indicatoare „Trecere pietoni”, 99 limitatoare viteză, dar și că 789 marcaje trecere pietoni sunt deteriorate. De asemenea, a remarcat că 7.0746 metri liniari de marcaje longitudinale necesită trasare.

„Aceasta e doar o parte din concluziile auditului pe circulație pe care l-am efectuat la Sectorul 2. Era vizibil cu ochiul liber că stăm foarte prost la tot ce înseamnă semne de circulație. Totuși, nu mă așteptam să fie chiar atât de groaznic. Deși această atribuție e la nivelul Administrației Străzilor București și au început să refacă marcaje, să monteze limitatoare, indicatoare, nu cred că vor ajunge la liman singuri”, a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 2 a solicitat să fie începute de urgență procedurile de achiziție pentru a completă aceste lipsuri majore, în contexul în care siguranța pe străzi trebuie să fie o necesitate, nu un moft.

„P.S. E prima oară în România când se face un astfel de audit. Din păcate, regula în țara noastră era să se bage mizeria sub preș, nu să se scoată în detaliu la lumină. Însă eu nu sunt de acord. Trebuie să știm exact fiecare problemă și gravitatea lor, astfel încât să le și rezolvăm.

P.P.S. Poate până finalizăm procedura de achiziție se aprobă și protocolul cerut cu ASB. Îl așteptăm de câteva luni bune”, a mai precizat Radu Mihaiu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri