Coaliția aflată la guvernare trece prin momente dificile, momente în care fiecare lider politic trebuie să își asume anumite decizii politice. Printre atacurile dure dintre PNL și USR, Kelemen Hunor, liderul UDMR, sfătuiește că nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook.

„Nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, pentru că nu te ajută la nimic. Ar trebui să se oprească partenerii noștri din toate părțile să mai facă declarații războinice, pentru că e din ce în ce mai greu”, a declarat Kelemen Hunor.

Totodată, liderul UDMR precizează că e nevoie de comunicare între politicieni, iar coaliția ar trebui să funcționeze precum o echipă.

„Mai există un sfat, dar nu îmi permit să dau sfaturi: în nicio situație nu e bine să împingi pe adversarul tău, pe partenerul tău într-un colț și să nu lași niciun spațiu de manevră. În chestiunea de moțiune, de nemoțiune, de discutat cu AUR sau cu cine discută USR-iștii, nu cred că e de comentat prea mult. E o cale greșită”, a mai spus acesta.

Demiterea lui Stelian Ion de la ministerul Justiției a declanșat un adevărat scandal politic în plină pandemie. Criza actuală a permis crearea unor noi ”alianțe” și colaborări, la care, poate, nu ne-am fi așteptat.

”Nu am negociat nimic cu AUR. Ionuț Moșteanu a spus că avem o moțiune de cenzură pregătită, pe care am deschis-o spre vot, iar cei de la AUR au menționat că o vor susține”, a explicat Dan Barna, într-o intervenție la Digi24.

Barna a adăugat că speră ca și alte partide să sprijine inițiativa lor, nu numai AUR, menționând că USR ia în calcul și opțiunea votării moțiunii PSD.

”Coaliția nu poate funcționa cu acest premier. Avem 80% din semnături, însă nu există colaborare cu AUR. E doar un vot de de conjunctură, acțiune des întâlnită în politică”, a completat vicepremierul.

Barna a precizat că va exista o ședință a coaliției în seara zilei de 3 septembrie, unde vom preciza că e nevoie de o demisie elegantă a lui Florin Cîțu.

Sursa foto: Kelemen Hunor/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri