Ludovic Orban a declarat, după anunțul privind câștigarea șefiei PNL de către Florin Cîțu, că între el și președintele țării Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.

”Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat” a precizat Ludovic Orban după ce au fost prezentate rezultatele alegerilor pentru șefia PNL, cursă în care a pierdut în fața lui Florin Cîțu.

Ludovic Orban și-a recunoscut înfrângerea și a anunțat de asemenea că demisionează de la șefia Camerei Deputaților.

Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60,2% din voturi, Ludovic Orban a luat 39,2%. Cîțu a primit 2.878 de voturi, Orban – 1898 de voturi, iar 72 au fost nule.

”Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. În același timp nu mă surprinde alegerea dumneavoastră pentru că din primul moment am spus că echipa câștigătoare este soluția pentru PNL. Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat. De astăzi suntem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva PSD”, a declarat Florin Cîțu după anunțarea rezultatelor.

"Este imperativ să depăşim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia, cu atât mai mult cu cât prim-ministrul şi miniştrii liberali sunt atacaţi din toate părţile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate şi să îi susţină cu toate forţele", a spus Iohannis, la Congresul PNL.

El a afirmat că "sabotajele din propriul partid" sunt de neînţeles.

"Nu numai că PNL trebuie să rămână la guvernare, dar eu cred că România poate să aibă un deceniu de guvernare de dreapta. Ca acest lucru să fie posibil este nevoie de fapte, de acţiuni concrete, nu doar de discursuri şi promisiuni", a mai spus şeful statului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri