România se află într-o criză a sistemului de sănătate publică și se confruntă și cu o criză a prețurilor la energie, iar în ciuda acestui fapt unii dintre politicienii noștri s-au mai gândit să adauge o criză a guvernării, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Cele mai importante declarații făcute de Iohannis după căderea Guvernului Florin Cîțu:

  • ”Politicienii s-au obișnuit să se arate unul pe altul cu degetul, să se acuze, inclusiv în interiorul aprtidelor. Oamenii nu știu ce să mai înțeleagă.”
  • ”Este o situație generată de politicieni cinici. Unii poartă masca reformismului, alții clamează grija pentru români.”
  • ”USR a fost parte din coaliția de guvernare. USR a plecat din Guvern și a votat împreună cu PSD și AUR moțiunea de cenzură. Astea sunt faptele. Restul e demagogie.”
  • ”Acum suntem în situația de a trebui să găsim o soluție. România trebuie să fie guvernată. Avem pandemie, criza prețurilor la electricitate. Toate acestea trebuie rezolvate de cineva – de Guvernul România.”
  • ””Este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor și a partidelor politice.”
  • ”Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interioare, să găsească abordări mature, voi convoca consultări cu partidele politice abia săptămâna viitoare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri