Florin Cîțu, președintele PNL îi răspunde lui Adrian Câciu, actualul ministru al Finanțelor după ce acesta declarase în urmă cu câteva zile că a demarat mai multe acțiuni de audit în instituție. Liderul liberalilor pune acele declarații pe seama „euforiei” căpătată după intrarea la guvernare.

„Am văzut și eu declarațiile. Am auzit și discuțiile despre audit. Mi-a adus aminte de Liviu Dragnea, care vorbea de o gaură imaginară. Sunt deranjante insinuările venite de la PSD, pentru că sunt într-o coaliție de guvernare. Pun astfel de declarații pe seama euforiei că au intra la guvernare. (...)

România a avut o evaluare pozitivă de la agențiile de raiting. Vorbim cu cetățenii, ca să înțeleagă”, a precizat Florin Cîțu, președintele PNL la Digi24.

Adrian Câciu, actualul ministru al Finanțelor Publice a transmis recent că împrumuturile realizate de guvernele Cîțu și Orban „s-au dus în finanțarea cheltuieilor publice. Am avut o colectare foarte slabă anul trecut, un deficit de aproape 10% din PIB. A fost o filosofie foarte ciudată. S-au dus pe risipă. Auditul își va face treaba lui, Curtea de Conturi își va face treaba ei”, potrivit G4Media.

Sursa foto: Facebook / Guvernul României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri