Premierul Nicolae Ciucă a declarat că Guvernul va aproba formularul de intrare în România. Începând cu 20 decembrie, persoanele care intră în România vor trebui să completeze formularul digital.

Premierul a menţionat că noua variantă a SARS-CoV-2 impune măsuri de protecţie, mai ales în contextul apropierii sărbătorilor de iarnă. Potrivit acestuia, documentul va permite eficientizarea anchetelor epidemiologice.

Formularul digital este dezvoltat de STS şi va trebui completat de către toate persoanele care intră în România şi care călătoresc cu avionul, cu trenul, cu mijloace rutiere sau navale.

Citește și Formularul PLF, introdus și în România. Ce este și ce trebuie să completezi în el la întoarcerea în țară.

De asemenea, Guvernul va stabili majorarea punctului de pensie cu 10% începând cu luna ianuarie 2022 de la 1.442 lei la 1.586 de lei.

„Decidem creșterea indemnizației oficiale cu 25% de la 800 la 1.000 lei începând cu anul 2022. Majorăm alocația de stat pentru copii și instituim acordarea anul viitor a unor indemnizații pentru persoanele cu dizablități”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Alocația de stat va crește la 600 lei pentru copii de până la 2 ani sau până la 3 ani în cazul persoanelor cu dizabilități. Alocația de stat va crește la 243 pentru persoanele cu vârste cuprinse între 2-18 ani sau până vor termina liceul sau școala profesională.

Sursa foto: Nicolae Ciuca / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri