Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că probabil intrarea la guvernare a făcut ca PSD să scadă în ultimele sondaje de opinie efectuate în rândul populaţiei.

"Nu ştiu dacă neapărat PSD este într-o uşoară scădere. Probabil că sunt costurile intrării la guvernare", a spus ministrul Budăi, scrie Agerpres.

Social-democratul a ţinut să sublinieze, totodată, că PSD a intrat la guvernare într-un moment nu tocmai prielnic.

"Dacă ar fi fost să judecăm pragmatic, doar din punct de vedere politic, nu am fi intrat la guvernare. Dar nici nu ar fi avut România stabilitate economică. Adică suntem cu toţii conştienţi că o majoritate atât de firavă cum era cu PNL şi USR, după ce s-a desprins de PNL facţiunea Orban, era extrem de periculoasă în Parlament. Practic stăteau în trei-patru parlamentari. Nu era o chestie care să fie benefică pentru ţară", a declarat Marius Budăi.

Acesta a precizat că în prezent social-democraţii sunt atenţi la guvernare, nu la sondaje.

Pe de altă parte, el a evitat să ofere un răspuns privind ascensiunea AUR în sondaje.

"Ascensiunea oricărui partid, nu neapărat a AUR, faţă de partidul tău îţi atrage atenţia, dar acum grija noastră principală este guvernarea", a conchis ministrul Marius Budăi.

Potrivit unui sondaj INSCOP realizat în perioada 10-18 ianuarie, PSD are o intenţie de vot de 34,4%, în scădere faţă de lunile anterioare, pe locul doi se clasează AUR, care a crescut la 20,6% în opţiunile electoratului, pe locul trei se clasează PNL, cu 16,6%, urmat de USR cu 12,5% şi UDMR 4,2%.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri