Precizarea președintelui PNL a venit în contextul în care s-a discutat despre o evaluare a miniştrilor Cabinetului condus de prim-ministrul Nicolae Ciucă în cadrul coaliţiei de guvernare.

"Evaluarea miniştrilor nu se face doar într-o singură zi, ea se face zilnic. (...) Nimeni nu a vorbit de remaniere, eu vorbesc de evaluare, iar cei care trebuie să facă mai bine vor face mai bine. Toţi miniştrii PNL sunt evaluaţi şi acolo unde am ceva de spus le voi spune miniştrilor respectivi. Mă interesează să avem, cel puţin, reprezentanţii PNL în Guvern să îşi facă treaba cât mai bine, pentru că sunt acolo reprezentanţi ai PNL şi sunt în numele şi pentru cetăţeni.", a afirmat liderul liberalilor la Parlament, conform Agerpres.

Florin Cîţu a afirmat de asemenea că miniştrii liberali sunt evaluaţi zilnic şi că ei nu se cramponează de funcţii.

Întrebat dacă evaluarea miniştrilor trebuie făcută de premier sau de preşedintele partidului, el a explicat că prim-ministrul îşi face propria evaluare, aşa cum la partid se face o evaluare separată a miniştrilor.

Nu în ultimul rând, președintele PNL s-a declarat îngrijorat și de starea economiei.

"Eu nu ascund acest lucru şi haideţi să fim iarăşi foarte sinceri cu noi, nu vreau să se interpreteze, nu spun că sunt nemulţumit, dar sunt îngrijorat de preţurile care cresc, sunt îngrijorat de dobânzile care cresc, că economia a încetinit, sunt îngrijorat că avem o rată a şomajului care iarăşi începe să crească, sunt îngrijorat că, dacă nu avem economie performantă, nu poţi să ai grijă de refugiaţi, nu poţi să faci şi nici să creşti în viitor, nu poţi să ai revenire a economiei în viitor. Deci nu spun că sunt nemulţumit - ca să nu se mai interpreteze -, dar sunt îngrijorat şi, ca preşedinte al PNL, am dreptul să fiu îngrijorat", a precizat Cîţu.

Premierul României a reacționat la anunțul lui Florin Cîțu, declarând că liderii PNL şi PSD l-au asigurat că nu a fost făcută o evaluare a membrilor Cabinetului, subliniind că evaluarea şi remanierea miniştrilor sunt la latitudinea premierului.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri