Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a atacat pe fostul preşedinte al USR Dacian Cioloş pentru demisia din partid, susţinând că acesta a ales "să fugă în plină luptă".

"În momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îţi abandonezi toţi camarazii de pe front, înseamnă că n-ai nici un REPER", a scris Armand, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul Dacian Cioloş şi-a anunţat, marţi, plecarea din USR, informând că se va alătura unui nou proiect politic - REPER.

Tensiunile din USR au mocnit tot mai tare în ultima perioadă, relativ noua fuziune USR PLUS arătând pe zi ce trece tot mai fragilă. Un semnal puternic în acest sens a fost inclusiv recenta plecare din formațiune a lui Ciprian Teleman, fost ministru al cercetării, inovării și digitalizării, care a indicat în acest sens care este starea de spirit din partid.

Demisia lui Dacian Cioloș, vehiculată de mult timp, nu a venit însă fără o alternativă. Astfel, politicianul a publicat pe contul său de Facebook un mesaj de despărțire de echipa USR PLUS, devenit între timp USR, arătând însă că viitorul său politic continuă în formațiunea pe care o va înființa alături de europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pislaru, Alin Mituța și Dragos Tudorache, la rândul lor proaspeți demisionari din USR: Partidul Reper.

"Pentru colegii din conducerea partidului a fost mai importantă revanșa simbolică de a șterge din răzbunare o parte din numele partidului decât să construim împreună. Am trăit un lung șir de dezamăgiri provocate de frica enormă pe care unii dintre colegii mei o au față de dispariția politică. Eu cred că trăind în frică faci greșeli și vezi deformat realitatea", a arătat Dacian Cioloș în mesajul său.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri