După ce "Fără penali în funcţii publice" va fi adoptată de Senat, Guvernul este obligat ca în termen de 30 de zile să organizeze referendum, a spus președintele Camerei. Inițiativa a trecut de deputați.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că, după ce iniţiativa "Fără penali în funcţii publice" va fi adoptată de Senat, Guvernul este obligat ca în termen de 30 de zile să organizeze referendum, scrie Agerpres.

"După cum bine ştiţi, iniţiativa «Fără penali în funcţii publice» a trecut de Camera Deputaţilor. Eram preşedinte al Camerei, în legislatura trecută, cum a fost depus, cum am trecut şi l-am votat. În momentul acesta, iniţiativa este la Senat. În momentul în care se va da votul din Senat, Guvernul este obligat ca în termen de 30 de zile să organizeze referendumul. Ţinând cont de faptul că nu mai există pandemie, din punctul meu de vedere, nu este nicio problemă să organizăm acest referendum", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Acesta a menţionat că o să îi recomande liderului de grup al PSD din Senat să susţină introducerea iniţiativei pe ordinea de zi.

"În momentul în care va intra pe ordinea de zi, decizie pe care o ia Comitetul liderilor, eu o să îi recomand liderului PSD să susţină introducerea pe ordinea de zi, va merge la vot şi în 30 de zile Guvernul va fi obligat să organizeze referendum", a afirmat Marcel Ciolacu.

Inițiativa "Fără penali în funcţii publice" a adunat un milion de semnături în 2018.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri