16 Iunie 2022

Ionuț Moșteanu: Ionel Arsene trebuie demis. Autosuspendarea e prea puțin



Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, cere demiterea lui Ionel Arsene din funcţia de preşedinte al PSD Neamţ, apreciind că autosuspendarea reprezintă "prea puţin".

"Baronul condamnat PSD de Neamţ, Ionel Arsene, s-a autosuspendat azi din funcţia de preşedinte PSD Neamţ. E prea puţin. Ionel Arsene este condamnat în primă instanţă pentru corupţie. Este omul care a atribuit contractul de reabilitare a podului prăbuşit unei firme de casă PSD. Trebuie să dispară definitiv din viaţa politică, din fruntea Consiliului Judeţean Neamţ.", a scris reprezentantul USR, pe Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că suspendarea lui Ionel Arsene din funcţia de preşedinte al PSD Neamţ, pe durata anchetei referitoare la prăbuşirea podului de la Luţca, ar detensiona situaţia.

Marcel Ciolacu a adăugat că, din punct de vedere politic, "nu se ştie cine are implicarea cea mai mare".

"Consiliul Judeţean este beneficiar, dar nu cel care urmăreşte fazele nici de proiectare, nici de expertiză. Şi eu cred că domnul Arsene are maturitatea politică - eu ştiu că este un bun coleg - şi în perioada anchetei cred că o suspendare a dânsului din funcţia de preşedinte a PSD-ului de la Neamţ ar detensiona acest moment, până când vin rezultatele anchetei", a explicat liderul PSD.



Citeste si