Primarul Clujului, Emil Boc, a avut o ieșire dură la adresa premierului maghiar Viktor Orban și a declarațiilor pe care acesta le-a făcut la Băile Tușnad, la numai câteva ore după ce ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, a taxat de asemenea afirmațiile liderului de la Budapesta.

"Conceptele rasiale ne aduc aminte de vremuri complet depășite de istorie. Lumea a înțeles de mai bine de 70 de ani că nu poate merge în această direcție", a arătat acesta într-un mesaj postat pe rețeaua sa de socializare.

Emil Boc a făcut de asemenea referire și la "domnul" Vladimir Putin, despre care a declarat că doar cu foarte mare greutate se poate numi domn, dar din respect pentru spectatori folosește un limbaj civilizat.

"Dintre toate lumile posibile în care să trăim cât de cât bine, și să avem acces la o viață de calitate în scurta noastră existență pe Pământ, este doar într-o Europă a colaborării, într-o Europă în care națiunile să conlucreze unele cu altele" a mai arătat primarul Clujului.

Astăzi aceată lume este amenințată de agresiunea absolut nedreaptă a Rusiei, a explicat de asemenea acesta.

"Convinge-o tu (pe Ucraina, n.r.) că e mai bine la tine acasă, în Rusia, ca să dorească să facă referendum să se unească cu tine, dar nu prin rachete. Construiește-ți atracția prin democrație, prin drepturi și libertăți", a concluzionat Emil Boc.

Sursa foto: Facebook/Emil Boc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri