Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat, după demisia lui Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, că acesta reprezenta "vulnerabilitatea de la Apărare", menţionând că aşteaptă şi demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, relatează Agerpres.

"Ministrul Dîncu, vulnerabilitatea de la Apărare, a demisionat. Aşteptăm şi demisia lui Bode, vulnerabilitatea de la Interne", a scris Drulă, pe Facebook.

Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu a afirmat, la rândul său, că Vasile Dîncu trebuia demis de două săptămâni.

"Dîncu trebuia demis de 2 săptămâni. Dar Ciucă tremură în faţa PSD-ului. USR va taxa în continuare orice derapaj al guvernării. Guvernanţii sunt în slujba ţării şi nu trebuie să uite asta nici o clipă. România are nevoie de un ministru al apărării care să îşi înţeleagă rolul extrem de important în vremurile astea tulburi. Sper din tot sufletul ca actuala coaliţie să nu mai privească portofoliile guvernamentale ca premii pentru grupurile din partid şi să pună la apărare un om compentent", a scris Moşteanu, pe Facebook.

Şi vicepreşedintele USR Dan Barna a transmis că demisia lui Dîncu este "perfect justificată".

"Un pic târzie, dar perfect justificată. Demisia lui Vasile Dîncu nu trebuie să mire pe nimeni. E, în sfârşit, un gest de minimă normalitate. Sunt totuşi surprins că n-a dat şi de data asta vina pe USR. O abatere impardonabilă de la punctajul de partid pe care îl promovează cu atâta sârguinţă", a scris Barna.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri