Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, nu este o alegere fericită pentru acest portofoliu, în condiţiile în care la graniţele României are loc un război, fiind "un produs PSD 100%" din "pepiniera de cadre a lui Marian Oprişan" şi "un admirator al lui Ion Iliescu", conform Agerpres.

"La prima vedere aş spune că domnul Tîlvăr nu este o alegere fericită sau cu un profil suficient pentru acest moment important în care avem un război la graniţă. Un om care vine din pepiniera de cadre a lui Marian Oprişan, cu anumite legături cu vechiul regim prin familie, înţeleg că e şi un admirator al lui Ion Iliescu, deci un produs PSD 100%", a declarat Drulă, luni seara, la TVR Info.

El a arătat că, în actualele condiţii, cu un război la frontierele ţării, în fruntea Ministerului Apărării este nevoie de cineva care să inspire încredere.

"Speram ca după Vasile Dîncu, care a fost, într-adevăr, catastrofal în acest rol (...) că vin cu cineva care să ne dea încredere. Trebuie cineva la Ministerul Apărării care să dea încredere, care să dea încredere oamenilor, având un război la graniţă (...). Eu, ca cetăţean, nu mă simt mai liniştit acum, că este domnul Tîlvăr, decât eram când era Vasile Dîncu", a adăugat liderul USR.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Angel Tîlvăr a fost numit în funcţia de ministru al Apărării Naţionale.

Anterior, premierul Nicolae Ciucă a transmis şefului statului această propunere după ce Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, cu unanimitate de voturi, nominalizarea senatorului Angel Tîlvăr în funcţia de ministru al Apărării.

Separat, Cătălin Drulă a afirmat că România va trece printr-o criză economică, lucru pe care îl ştie întreaga clasă politică, dar reprezentanţilor puterii "nu le pasă" şi, în loc să reducă deficitul bugetar, aceştia "se mufează la banul public".

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri