Preşedintele USR, Cătălin Drulă, şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, au anunţat că vor continua colaborarea din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi că vor face tot "ce le stă în putere" ca oraşul "să nu ajungă înapoi pe mâna" fostului primar Gabriela Firea.

Liderul USR şi primarul general Nicuşor Dan au precizat, pe Facebook, că au avut o întrevedere despre priorităţile de dezvoltare ale Bucureştiului şi respectarea promisiunii făcute împreună locuitorilor oraşului în 2020.

Cătălin Drulă a atras atenţia că PNL pare "să trădeze" electoratul şi "să se arunce în braţele" PSD şi la Bucureşti.

"Au fost şi încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administraţia Firea - PSD. Eforturile de asanare a finanţelor oraşului, de a opri mafiile imobiliare şi eficientizare a instituţiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului şi am discutat despre proiectele care trebuie accelerate", au adăugat Cătălin Drulă şi Nicuşor Dan.

Sursa foto: Catalin Drula / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri