PSD ar câștiga fără probleme alegerile pentru Primăria București, arată cel mai recent sondaj realizat de Curs. La mai bine de 10 procente distanță s-ar plasa, la egalitate, USR și PNL, iar la foarte mică distanță ar urma AUR.

Sondajul a fost realizat în perioada 19 - 28 aprilie, 2023. La acesta au participat 1.012 respondenți. Datele au fost ponderate în funcție de structura pe vârste și studii a electoratului bucureștean. Sondajul are o marjă maximă de eroare de +/- 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

Redăm mai jos întrebările și răspunsurile sondajului.

Sursa grafice: Curs

Majoritatea covârșitoare a bucureștenilor cred că lucrurile merg într-o direcție greșită în România. Aceștia sunt ceva mai optimiști în privința Bucureștiului, dar și aici pesimismul domină.

Sondajul mai arată că bucureștenii sunt nemulțumiți de activitatea primarului general, Nicușor Dan. În schimb, primarii de sector au o imagine mult mai bună în rândul alegătorilor.

Traficul, încălzirea și problema parcărilor sunt principalele probleme ale Bucureștiului.

Scumpirea alimentelor va continua, cred bucureștenii, care în același timp spun că sunt afectați sau foarte afectați de inflație.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri