Preşedintele Iohannis a golit de sens rolul de mediator pe care ar trebui să îl aibă în societate, a afirmat europarlamentarul REPER Dacian Cioloş, potrivit Agerpres.

"Ţâfnă. Cu ţâfnă îi tratează preşedintele Iohannis pe profesorii, învăţătorii şi educatorii care au decis să continue greva. Din păcate, Guvernul şi Preşedintele îi servesc României educate nervi şi oprirea dialogului. Este inadmisibil ca oameni care îşi cer drepturile - fie că sunt sau nu îndreptăţiţi, fie că Guvernul are sau nu are de unde să îndeplinească cerinţele - să fie certaţi, de la cel mai înalt nivel al statului român. Este simptomul unor metehne vechi prin care autorităţile, în loc să îi servească, tratează cetăţenii cu dispreţ", a scris Cioloş pe Facebook.

Fostul premier susţine că s-ar fi aşteptat la o mediere înţeleaptă din partea preşedintelui, nu la "opacitate şi reacţii nervoase".

"Mă aşteptam la o mediere înţeleaptă, nu la opacitate şi reacţii nervoase. În acest moment, Iohannis a golit de sens rolul de mediator pe care preşedintele ar trebui să îl aibă în societate", a transmis Dacian Cioloş.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri