Update 12.10: WhatsApp a reînceput să funcționeze în România în jurul orei 12.00.

Știre inițială:

Aplicația de mesagerie WhatsApp înregistrează probleme de funcționare în mai multe părți ale lumii pe parcursul acestei dimineți. Problema nu este prezentă doar în România, conform Independent.co. , mai multe țări se confruntă cu această problemă.

Aplicația WhatsApp a picat, utilizatorii fiind în imposibilitatea de a trimite sau de a primi mesaje, atât în România cât și în alte țări. Cea mai populară aplicație de mesagerie din lume pare să nu mai funcționeze, putând afecta miliarde de utilizatori.

Sursă fotă: Captură de ecran wall-street.ro

Aplicația le permitea oamenilor să trimită mesaje către prieteni, însă mesajele au rămas blocate și nu au mai fost trimise.

Dacă încercați și nu reușiți să trimiteți un mesaj WhatsApp în această dimineață, nu sunteți singurul. Serviciul extrem de popular, care se laudă cu peste 2 miliarde de utilizatori din întreaga lume, a fost blocată, iar acest lucru a lăsat mii de utilizatori în imposibilitatea de a utiliza platforma. Atunci când încearcă să vorbească pe chat, mulți văd pur și simplu pictograma ceasului pe mesajele lor, ceea ce înseamnă că acestea nu au fost trimise.

WhatsApp a picat în mai multe țări: unde este utilizată cel mai mult aplicația

În aprilie 2022, Brazilia a prezentat cea mai mare pondere a utilizatorilor WhatsApp, aproximativ nouă din zece utilizatori ai aplicației de mesagerie din această țară folosind aplicația de socializare și de mesagerie instantanee.

Statistic: WhatsApp: penetration rate among global messaging app users as of April 2022, by country | Statista
Find more statistics at Statista

WhatsApp avea o rată de penetrare de aproximativ 97% în rândul utilizatorilor de aplicații de mesagerie și chat din India și Italia. Utilizatorii de mesagerie prin telefon din Australia au prezentat cea mai mică cotă de utilizare a WhatsApp, doar 33 la sută dintre utilizatorii de aplicații de mesagerie prin telefon mobil declarând că se angajează cu aplicația deținută de Meta.

Sursa foto: Alex Photo Stock / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profil IT »



Setari Cookie-uri