Aceasta tranzactie completeaza portofoliul de mandate de finantare si restructurare de credite cu o valoare totala de peste 600 milioane de euro pe care echipa Reff si Asociatii le-a finalizat pe parcursul ultimului an, fie de partea bancilor, fie a societatilor imprumutate.

„Este imbucurator ca intr-o piata a finantarilor corporatiste dominata de restructurarile de credite, am putut contribui la structurarea unei tranzactii ce presupune injectarea de noi fonduri in dezvoltarea unui proiect ambitios, intr-una din foarte putinele finantari de proiecte imobiliare noi din ultimii 2 ani. Cum era de asteptat, tranzactia a fost una de complexitate ridicata, atat din punct de vedere comercial, cat si ca structurare juridica. Asteptarile si exigentele fiecareia dintre partile implicate intr-o astfel de tranzactie sunt diferite fata de ceea ce vedeam acum cativa ani, iar alinierea intereselor comerciale ale partilor implicate si in acelasi timp asigurarea soliditatii juridice a structurii a presupus implicarea unor echipe experimentate din partea tuturor partilor ”, declara Andrei Burz-Pinzaru (foto), partener, coordonatorul practicii bancare a Reff si Asociatii.

Avocatii Reff si Asociatii au asistat Bank of Cyprus pe parcursul procesului de due diligence, in pregatirea si negocierea documentatiei de finantare, cat si in revizuirea contractelor de constructie si a contractelor de inchiriere.