Avocatii de la White & Case se muta in Piata Victoriei

Casa de avocatura White & Case a inchiriat un etaj in cladirea de birouri Europe House, amplasata in Piata Victoriei, unde isi va muta biroul incepand cu luna aprilie, a anuntat consultantul imobiliar CB Richard Ellis Romania, intermediarul tranzactiei.

Avocatii de la White & Case au inchiriat in intregime etajul sase al cladirii de birouri Europe House, cunoscuta sub denumirea de „cladirea Orange”. Noul birou al companiei va avea o suprafata totala de 1.550 mp, potrivit consultantului imobiliar CBRE Romania.

"Chiria prime a ramas stabila in ultimul an la 19,5 euro / mp, in timp ce chiria neta efectiva in zona CBD (Central Business District) este de aproximativ 18 euro / mp", potrivit consultantilor CBRE.

De la intrarea pe piata locala (anul 2007) si pana in prezent, firma de avocatura White & Case a avut sediul intr-o o cladire de patrimoniu, construita in prima parte a secolului al XIX-lea si amplasata in apropiere de Piata Romana. [Citeste si Birou in vila istorica sau cladire de sticla?]

Printre chiriasii cladirii Europe House se mai numara Orange, Alico, BCR Banca pentru Locuinte, BSS, CA Immo si CBRE. Cladirea a fost dezvoltata de catre GTC si vanduta in 2003 catre fondul de investitii Europolis, preluat la inceputul acestui an de fondul austriac de CA Immo.

Europe House s-a clasat pe locul noua in topul celor mai bune cladiri de birouri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 14.300 mp, 95 de locuri de parcare, iar in vara anului trecut a fost evaluat la 46,4 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri