Contractele de inchiriere semnate recent insumeaza 12.000 mp din suprafata inchiriabila a mall-ului Maritimo Shopping Center, dezvoltat de fondul austriac Immofinanz. Centrul comercial urmeaza a fi deschis in luna septembrie, potrivit dezvoltatorului.

Cei mai noi chiriasi ai mall-ului din Constanta sunt C&A (1.800 mp), New Yorker (1.200 mp), Cinema City (opt sali) si Inditex Group, care a inchiriat 4.500 mp pentru brandurile: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti. Pe lista chiriasilor se mai afla si H&M si Decathlon, potrivit austriecilor.

Proiectul, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, mai include un hipermarket Auchan (16.000 mp) si 2.200 de locuri de parcare. Maritimo Shopping Center va avea o suprafata inchiriabila de 50.000 mp, agentul exclusiv de inchiriere fiind consultantul imobiliar Krammer & Wagner.

Citeste si:

Immofinanz detine in Romania 49 de proprietati finalizate si in diverse alte stadii ale constructiei evaluate la 884 milioane de euro. Cel mai recent proiect inaugurat este Gold Plaza din Baia Mare.

Printre proiectele finalizate detinute de Immoeast in Romania se numara Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Euromall Galati pe segmentul spatii comerciale, S-Park, Iride Business Park, Bucharest Corporate Center, Victoria Park pe birouri. Compania mai detine trei parcuri logistice.

Citeste si Cel mai mare investitor din real estate-ul local: Ne-am putea dubla numarul de mall-uri in 5 ani.