Birourile Euro Tower au un nou chirias. Gradul de ocupare urca la 90%

Compania high-tech eSilicon a inchiriat o suprafata de 870 mp de birouri in cladirea Euro Tower, amplasata la intersectia bulevardelor Barbu Vacarescu si Lacul Tei, a anuntat consultantul imobiliar Colliers International. Gradul de ocupare al proiectului de birouri a ajuns astfel la 90%.

Compania eSilicon va ocupa un spatiu de aproximativ 870 mp la etajul 11 al cladirii Euro Tower. "In urmatoarele sase luni majoritatea cladirilor de clasa A din locatii bune vor fi inchiriate intr-o mare proportie”, este de parere David Tiplea, asociat in cadrul departamentului de inchirieri birouri al Colliers International.

Printre chiriasii cladirii de birouri se numara Avon, Huawei, ArcelorMittal, Banca Romaneasca, Proiect Bucuresti si Schneider Electric, chiria medie fiind de 18 euro/mp/luna, potrivit declaratiilor anterioare ale dezvoltatorului. Gradul de ocupare al Euro Tower a crescut in prezent la 90%.

Euro Tower are o suprafata inchiriabila de 16.500 mp, desfasurata pe 19 etaje. Cladirea a fost dezvoltata de Cascade Group, controlat de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC) si este cunoscuta ca a fiind prima cladire ecologica din Bucuresti.

Proiectul s-a clasat pe pe locul al cincilea in topul celor mai bune cladiri de birouri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri