10 Martie 2011

Vezi primele imagini de la targul imobiliar de la Cannes



MIPIM (Marché International des Professionnels d'Immobilier), cel mai important targ de investitii imobiliare, a debutat pe 8 martie, la Cannes. Cuvantul de deschidere i-a apartinut lui Boris Johnson, primarul Londrei, intrucat Marea Britanie este tara de onoare a editiei din acest an.

Targul MIPIM se desfasoara in fiecare an, la Cannes, in luna martie. Editia din acest an va reuni peste 1.700 de companii interesate de investitiile imobiliare, fiind asteptati peste 4.000 de participanti. Din Romania, la MIPIM participa 55 de persoane, dintre care 16 sunt expozanti. Compania lui Dinu Patriciu este prezenta prin 16 persoane.

Prima zi a targului imobiliar de la Cannes a debutat cu o serie de evenimente sustine de reprezentantii Marii Britanii, tara de onoare a MIPIM 2011. La ora 14:30, Boris Johnson (foto), primarul Londrei, a tinut un scurt discurs, care a marcat deschiderea oficiala a targului.

Conferintele s-au incheiat la ora 17:30, iar cocktailul a inceput doua ore mai tarziu. Printre subiectele abordate in prima zi s-au numarat: cele mai bune produse pentru a investi in Polonia, riscurile si avantajele Chinei, potentialul Frantei si incertitudinea Europei Centrale, toate din perspectiva investitiilor imobiliare.

Tot in prima zi, a fost anuntata tara de onoare a editiei de anul viitor, acest titlu revenind Germaniei.

Sursa foto: flickr.com/photos/mipimworld



Citeste si