11 Martie 2011

MIPIM 2011, ziua a doua: Vezi cele mai importante stiri



Printre subiectele abordate in a doua zi a targului imobiliar de la Cannes s-au numarat investitiile in Brazilia, eficienta cladirilor “verzi” pentru companiile chiriase si potentialul investitiilor imobiliare in America Latina.

Volumul investitiilor in spatiile industriale din Europa au crescut anul trecut cu 28%, pana la 8 miliarede de euro, ca urmare a increderii sporite pe care investitorii au acordat-o acestui segment, se arata intr-un raport al consultantului imobiliar Jones Lang LaSalle, prezentat la targul imobiliar MIPIM 2011.

Tot in cadrul targului de investitii imobiliare de la Cannes a fost lansat proiectul de birouri Digital Plaza, ce urmeaza va fi dezvoltat in orasul Birmingham, investitia fiind estimata la 40 de milioane de euro.

O alta lansare a constituit-o un proiect de schi amplasat in Rusia, investitia fiind estimata la 14 miliarde de dolari.

Printre subiectele abordate in a doua zi a targului s-au numarat: strategii urbane si implementarea solutiilor integrate, investitiile in Brazilia, eficienta cladirilor “verzi” pentru companiile chiriase si potentialul investitiilor imobiliare in America Latina.

Targul MIPIM se desfasoara la Cannes, in perioada 8-11martie. Editia din acest an va reuni peste 1.700 de companii interesate de investitiile imobiliare, fiind asteptati peste 4.000 de participanti. Din Romania, la MIPIM participa 55 de persoane, dintre care 16 sunt expozanti.



Citeste si