De curand, Europolis a inaugurat lobby-ul modernizat al cladirii Europehouse, imobilul sau de birouri clasa A din Bucuresti. Lobby-ul impune printr-un nou birou de receptie, prin zona de comunicare si o cafenea ce reprezinta o adaugire valoroasa pentru intreaga cladire, care ii intareste astfel caracterul de reper urban. Intretinandu-si constructiile si investind permanent in ele, Europolis le mentine prospetimea si inaltele standarde de calitate. Principiile de transparenta si calitate ale companiei se reflecta in rezultatul muncii arhitectei Raluca Popescu, de la 3T – Birou de arhitectura, cea care a redesenat lobby-ul.

“Sunt foarte mandru de noul lobby, unic in Bucuresti, pe care-l oferim chiriasilor Europehouse, si ma bucur ca reconstructia s-a facut cu firme specializate locale, la inalte standarde de design si implementare”, a declarat Helmut Neubauer, Portfolio Manager la Europolis.

Europolis a intrat pe piata imobiliara din Romania in 2003, iar in prezent detine doua proiecte (cladirea de birouri Europehouse si Parcul Logistic Cefin) in care a investit 103 milioane de euro.

Fondata in 1990, Europolis a devenit una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa Centrala si Rasariteana. Investkredit, DIFA si BERD sunt actionari ai portofoliilor sale care au fost premiate in mai multe ocazii si se numara printre cele mai valoroase din regiune, din punct de vedere calitativ. Portofoliile imobiliare administrate de Europolis constau, in prezent, din 23 de proprietati din Austria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Croatia si Romania. Valoarea totala a portofoliilor administrate este de aproximativ un miliard de euro. Este de asteptat ca acest volum sa se dubleze pana in 2009, prin nou-creatul portofoliu “E2”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Antreprenor in Romania: cum reconstruim societatea de la baza