“In primele trei luni ale anului trecut am vandut doar 10 apartamente, in timp ce in 2011 am inregistrat deja 30 de tranzactii. Preturile medii cu care clientii au achizitionat apartamentele atat in 2010, cat si anul acesta, au ramas in jur de 80.000 de euro”, a declarat Nimrod Zvik, managing partner Be Igloo.

Procentual, majoritatea tranzactiilor, respectiv 90%, au fost reprezentate de apartamente cu doua camere. Numai 9% dintre clienti au preferat sa cumpere apartamente cu trei camere si doar un procent s-au orientat spre garsoniere sau locuinte cu mai mult de trei camere.

Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, Residenz Chitila, Obor Towers, West Park, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.

Be Igloo a fostInfiintata in 2009 ca fiind agentia de vanzari a fondul norvegian de investitii Romania Invest, iar din martie anul curent a devenit este o firmae independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.