17 Martie 2011

Coldwell Banker investeste 60.000 euro in cea mai mare sucursala a retelei. Vezi cum arata



Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a investit 60.000 de euro in cea de-a 16-a sucursala, Coldwell Banker Titan, aceasta fiind cea mai mare unitate inaugurata pana in prezent.

Noua sucursala imobiliara este amplasata in cladirea Belvedere din cartierul Titan, a necesitat o investitie de de 60.000 de euro si are o suprafata de circa 170 mp, fiind cea mai mare unitate a retelei.

Circa 20 de brokeri vor lucra in sucursala aflata pe strada Baba Novac, echipa fiind coordonata de Beatrice Dumitrascu, care s-a alaturat companiei la inceputul acestui an. Anterior, ea a lucrat in cadrul consultantului imobiliar CBRE (n.r: fosta Eurisko) si apoi in cadrul dezvoltatorului Tiriac Imobiliare.

“Am inceput activitatea in urma cu patru saptamani si deja am incheiat doua tranzactii de inchiriere pe piata locuintelor vechi”, afirma Dumitrascu.

Tot la parterul cladirii Belvedere din cartierul Titan se afla si cea mai mare sucursala a retelei Century 21, in cadrul careia lucreaza 40 de brokeri, potrivit declaratiilor anterioare ale lui Gabriel Alexandru, vicepresedintele Century 21.

“Cartierul este foarte mare si ne poate asimila si pe noi, si pe ei”, spune Beatrice Dumistrascu legat de apropierea celor doua sucursale imobiliare. O noutate adusa de sucursala Coldwell Banker Titan este zona de lounge si bar.

Pana la finele anului, numarul agentiilor Coldwell Banker va depasi 20, potrivit lui Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania. In acest an, compania a mai inaugurat doua sucursale, in zonele Aviatiei si Marasesti, in urma unei investitii de circa 60.000 euro.



Citeste si