Investita totala in cladirea de birouri este estimata este de aproximativ 9 milioane de euro, iar proiectul este finantat de Bank of Cyprus, potrivit dezvoltatorului.

Dinu Patriciu Global Services (DPGS) a incheiat primului contract de inchiriere pentru cladirea de birouri Romana Offices (foto) cu compania Contrast Management Consulting & Training, tranzactia fiind intermediata de consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank.

Contractul de inchiriere a fost semnat pe o perioada de sapte ani, iar Contrast va ocupa 550 mp dispusi pe doua etaje, reprezentand aproximativ 25% din suprafata inchiriabila a imobilului situat in Piata Romana.

Cladirea Romana Offices va fi livrata in iunie 2011, va avea o suprafata de 2.460 mp dispus pe cinci etaje si 34 locuri de parcare in parcarea subterana a cladirii.

Citeste si:

Trazactia a fost inceputa in luna decembrie 2010 si a fost finalizata la sfarsitul lui februarie, fiind una dintre primele tranzactii din piata de birouri incheiate in 2011.

"Suntem in discutii cu alte companii internationale atat pentru cei 1.650 mp – spatiu de birouri cat si pentru cei 275 mp - spatiu comercial, disponibili in acest moment”, a declarat Oliver Derksen, senior consultant in cadrul The Advisers/Knight Frank.

Avand birouri in Luxembourg, Londra, Frankfurt, Bucuresti si Amsterdam, DPGS este responsabila cu strategia, finantarea, planifcarea, managementul si dezvoltarea proprietatilor din portofoliul detinut de Dinu Patriciu Global Properties (DPGP). DPGP controleaza un portofoliu de 126 de proprietati in sapte tari membre ale Uniunii Europene, majoritatea cladiri de birouri si centre comerciale.