Real4You Group va dezvolta mai multe centre comerciale din Bucuresti si in provincie, in orase precum Satu Mare, Foscani si Targu Mures, sub marca Mega Mall. Centrele comerciale din tara vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp fiecare si vor avea drept ancora un hipermarket sau un supermarket.

Proiectul Mega Mall din Bucuresti va fi amplasat la intersectia bulevardelor Iancului si Pantelimon, pe fosta platforma industriala Electroaparata
j si va acoperi un perimetru de 70.000 mp in care locuiesc peste 1,2 milioane de bucuresteni. Centrul comercial este primul din partea de est a Bucurestiului, reunind un numar mare de branduri de moda, un hipermarket si o componenta de divertisment.

„Inceperea constructiei din Bucuresti este conditionata de un grad de preinchiriere pe care speram sa il atingem anul acesta", a precizat Razvan Sin, seful departamentului de retail al DTZ Echinox.

Reprezentantii celor doua firme de consultanta sustin ca retailerii sunt foarte interesati in ultima perioada de centrele comerciale care sunt situate central, ceea ce, in opinia lor, creste sansele de succes ale proiectelor.

„Retailerii au asteptat indelung un centru comercial in zona de est a Bucurestiului, care are un potential urias, date fiind densitatea populatiei si aria de atractie generoasa. De asemenea, orasele din provincie care vor gazdui un proiect Mega Mall sunt interesante pentru retailerii care cauta spatii in regiuni unde competitia este mai scazuta”, afirma Simina Istrate, senior associate in cadrul departamentului de retail al Colliers International.