Noul magazin ocupa o suprafata utila de 850 mp si a necesitat o investitie de aproximativ un milion de euro. Recent, dezvoltatorul imobiliar Omilos Group a semnat cinci contracte de inchiriere pentru prima faza operationala ERA Shopping Park din Oradea, gradul de ocupare al proiectului ajungand astfel la 90%.

Oradea devine al doilea oras, dupa Bucuresti, unde compania opereaza mai mult de un magazin. Acesta este primul magazin in care se regasesc noile tendinte in amenajare prezente la nivel regional, se arata in comunicatul retailerului.

“In planurile noastre initiale de extindere, Oradea a fost unul dintre primele orase in afara Bucurestiului catre care ne-am orientat, acesta oferind acces la o baza de potentiali clienti de peste 600.000 de locuitori din oras si regiunea Bihor”, a declarat Constaninos Pipinelis, director general in cadrul Sprider Stores Romania.

Citeste si:

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, iar in prezent opereaza peste 23.000 mp de spatii comerciale in orase precum Bucuresti, Arad, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Braila, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures.

Pana in prezent, compania a investit circa 20 de milioane de euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.