Retailerul de fashion H&M (Hennes &Mauritz AB), care a anuntat ca va deschide sase magazine in Romania pana in vara, a preluat spatiul ocupat anterior de magazinul de cadouri si decoratiuni interioare bam boo in centrul comercial din Iulius Mall din Timisoara.

H&M va deschide trei magazine in centrele comerciale Iulius Mall, detinute de omul de afaceri Iulian Dascalu, in orasele Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi. Pentru magazinul din Timisoara, lucrarile de amenajare a spatiului au inceput deja, retailerul suedez urmand sa ocupe spatiul in care si-a desfasurat activitatea magazinul bam boo.

Magazinul H&M va avea astfel doua intrari directe, una stradala si una prin centrul comercial. In acelasi timp, magazinul bam boo a fost mutat in alta zona a mall-ului, tot la parter, langa retailerul Zass.

Primul magazin al retailerului suedez H&M va fi inaugurat pe 25 martie, ora 11.00, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, va fi dispus pe doua etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati si va avea aproximativ 60 de angajati.

La doar o zi diferenta va fi deschis si magazinul din Unirea Shopping Center, care va ocupa o suprafata de 2.500 mp si va avea o echipa formata din 80 de angajati.

Deschiderea magazinului H&M din Baneasa Shopping City este planificata pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

La inceputul anului, compania Andromede Decor, care detine lantul de magazine de cadouri si decoratiuni interioare bam boo, a intrat in procedura de insolventa. Reteaua cuprinde 22 de magazine, 10 in Bucuresti si 12 in tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Este Bucurestiul saturat de mall-uri? Ce spun cifrele din regiune
Setari Cookie-uri