Un miliardar rus, actionar al Facebook, si-a cumparat o casa de 70 mil. dolari

Miliardarul rus Yuri Milner, in varsta de 50 de ani, care detine 10% din actiunile retelei de socializare Faceebok, a platit 70 de milioane de dolari pentru o casa amplasata in zona Silicon Valley, din California, scrie Daily Mail.

Yuri Milner detine 10% din actiunile Facebook, insa miliardarul rus este cunoscut si pentru investitiile in site-urile Zynga si Groupon, realizate prin intermediul companiei sale DST Global.

Recent, Milner a platit 70 de milioane de dolari pentru o locuinta in Silicon Valley, din California, aceasta fiind a doua sa resedinta, dupa cea detinuta in Moscova.

Proprietatea are o suprafata de peste 2.300 mp, a fost costruita in anul 2009 si include o spalatorie auto, cinci dormitoare, noua bai si un teren de tenis.

Titlul de cea mai scumpa casa vanduta vreodata a fost adjudecat de un penthouse din Londra, achizitionat in vara anului trecut pentru 220 milioane de dolari. Identitatea cumparatorului nu a fost facuta publica, insa surse din piata spun ca ar putea fi vorba de un oligarh sau un seic implicat in afaceri cu petrol.

Sursa foto: dailymail.co.uk


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri