Miliardarul rus Yuri Milner, in varsta de 50 de ani, care detine 10% din actiunile retelei de socializare Faceebok, a platit 70 de milioane de dolari pentru o casa amplasata in zona Silicon Valley, din California, scrie Daily Mail.
Yuri Milner detine 10% din actiunile Facebook, insa miliardarul rus este cunoscut si pentru investitiile in site-urile Zynga si Groupon, realizate prin intermediul companiei sale DST Global.

Recent, Milner a platit 70 de milioane de dolari pentru o locuinta in Silicon Valley, din California, aceasta fiind a doua sa resedinta, dupa cea detinuta in Moscova.

Proprietatea are o suprafata de peste 2.300 mp, a fost costruita in anul 2009 si include o spalatorie auto, cinci dormitoare, noua bai si un teren de tenis.

Titlul de cea mai scumpa casa vanduta vreodata a fost adjudecat de un penthouse din Londra, achizitionat in vara anului trecut pentru 220 milioane de dolari. Identitatea cumparatorului nu a fost facuta publica, insa surse din piata spun ca ar putea fi vorba de un oligarh sau un seic implicat in afaceri cu petrol.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri