Hotelul Confort Train, redenumit RIN Central, a fost renovat in totalitate, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ un milion euro. Hotelul are 107 camere, un restaurant cu o capacitate de 90 de locuri, care incepand din acest an a fost denumit si un Centru de Conferinte cu patru sali si o capacitate totala de 275 de locuri.

Intreaga divizie hoteliera a RIN Group este inproces de rebranduire, hotelurile purtand acum denumirea de: RIN Grand Hotel (4 stele), RIN Airport Hotel (3 si 4 stele, Otopeni) si RIN Central Hotel (3 stele). Valoarea estimata a proiectului de rebranding pentru RIN Hotels, care se va desfasura in acest an, este de aproximativ 120.000 de euro, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

"Modernizarea si rebranduirea hotelului vor conduce la cresterea calitatii serviciilor si a vizibilitatii RIN Central pe piata. In 2011 ne concentram pe fidelizarea clientilor si ne propunem o crestere a veniturilor cu 8 -10%”, sustin oficialii Rin Group.

Recent, hotelul RIN Grand din Bucuresti, cel mai mare din Europa, amplsat in apropiere de targul Autovit, a fost inclus intr-un top al celor mai urate 15 hoteluri din lume, intrucat din cauza arhitecturii depasite seamana cu o inchisoare de "minima" securitate.