Compania de property si facility management Building Support Services (BSS), unul din principalii jucatori din piata de profil, a afisat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 milioane de euro, in usoara scadere fata de nivelul atins in 2009, in timp ce suprafata de spatii gestionata a crescut la 2,3 milioane de metri patrati.

“Cifra de afaceri inregistrata in anul trecut a fost de 5,3 milioane de euro, foarte apropiata de cea din 2009. Am castigat noi clienti importanti, precum CEZ Romania, Petrom City si BCR, astfel incat suprafata totala gestionata a ajuns la 2,3 milioane mp, iar numarul angajatilor a crescut la 500 de persoane”, a declarat, pentru wall-street.ro, Lucian Anghel (foto), managing partner BSS.

In 2009, BSS a raportat pentru o cifra de afaceri de 5,55 milioane de euro, numarul angajatilor fiind de 238, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante.

Compania de property si facility management BSS gestioneaza o suprafata totala de 2,3 milioane mp de spatii de birouri, comerciale, logistice si rezidentiale, din portofoliul sau facand parte proiecte precum: Europe House, Omnilogic, River Place, Victoria Center, AFI Palace Cotroceni , Fashion House Outlet Center si Washington Residence.

Citeste si Cati bani au facut companiile din administrarea cladirilor in 2009.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si