Compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate Romania, prezenta pe piata locala din anul 2008, a lansat de curand divizia de property management, urmand trendul din ultimele luni, dat de alti consultanti, precum Colliers Si Jones Lang LaSalle.

Lansarea diviziei de property management este un pas natural ca urmare a extinderii din octombrie anul trecut a BNP Paribas Real Estate, cand divizia internationala de property management a achizitionat diviziile de property management ale AEW Europe (PBW Polonia, PBW Ungaria si PBW Republica Ceha), sustin reprezentantii consultantului imobiliar.

“Avem deja doua cladiri in portofoliu: America House in Bucuresti si Promenada Mall in Targu Mures. Administram un total de 78.000 mp de spatii, in care isi desfasoara activitatea peste 100 de chiriasi”, a declarat Csongor Csukas, manager regional al diviziei de property management.

Recent, companiile de consultanta Jones Lang LaSalle si Colliers International si-au anuntat extinderea pe piata de property manangement, piata pe care mai activeaza companii precum Coldewell Banker Affiliates of Romania si DTZ Echinox.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Colliers, property manager la Eli Park din nordul Capitalei