“Sonae Sierra a incheiat un contract de servicii de inchiriere cu Vitantis Mall Bucuresti, pentru asigurarea serviciilor de inchiriere a spatiilor comerciale incepand cu luna aprilie 2011. Astfel, Sonae Sierra va furniza servicii de inchiriere pentru centrul comercial care cuprinde 56 de magazine si restaurante si deserveste sectorul 4 din Bucuresti si zonele invecinate”, se arata in comunicatul Sonae Sierra.

Printre principalele magazine ancora deja prezente in centrul comercial cu o suprafata totala inchiriabila de 39.110 mp se numara Carrefour si Praktiker.

La inceputul acestui an, fondul britanic de investitii East Balkan Properties, care a functionat anterior sub denumirea de Equest, a vandut 51% din actiunile firmei care detinea proiectele Vitantis si Moldova Mall catre compania Denesol Limited, cotrolata de omul de afaceri George Teleman, pentru suma simbolica de 5 euro.

Citeste si:

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu suprafata inchiriabila de 11.950 mp si are in dezvoltare centrul comercial Adora Mall din Craiova, cu o suprafata inchiriabila de 59.000 mp.

Compania a fost desemnata in urma cu un an agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari.