Dupa Constanta, New Yorker deschide primul magazin in Iasi

Retailerul german de fashion New Yorker, care a anuntat in urma cu o luna ca va deschide primul magazin in Constanta, a semnat un contract de inchiriere pentru o noua unitate ce va fi inaugurata in Iasi.

New Yorker va deschide primul magazin in Iasi in centrul comercial Palas Mall, dezvoltat de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, unde a inchiriat o suprafata de circa 960 mp.

Acesta este cel de-al doilea magazin al germanilor de la New Yorker in mall-urile lui Dascalu, dupa ce in toamna anului trecut a inaugurat un magazin de 1.000 mp in centrul comercial din Timisoara.

In plus, retailerul a anuntat in urma cu o luna deschiderea primului magazin in Constanta, in mall-ul Maritimo Shopping Center, care va fi deschis in septembrie.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.800 mp si va cuprinde 118 magazine, printre chiriasii anuntati numarandu-se H&M si Tommy Hilfiger. Proiectul este planificat pentru deschidere in toamna acestui an.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Omul de afaceri iesean este considerat cel mai mare proprietar de mall-uri, detinand prin intermediul companiei Iulius Group o suprafata construita de 426.346 mp de spatii comerciale.

Citeste si Cel mai mare proprietar de mall-uri va incasa 10 mil. euro/an din chiriile Palas Iasi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri