Peste 10.000 de locuinte noi si vechi vor fi disponibile la vanzare la targul imobiliar Timon care va fi organizat intre 14 si 17 aprilie in Piata Constitutiei, au anuntat organizatorii, conform Mediafax.
La expozitie vor fi prezente peste 100 de companii, respectiv 50 de brokeri imobiliari, pe o suprafata de 2.000 de metri patrati.

"Dezvoltatorii participanti, impreuna cu 50 de brokeri, vor totaliza o oferta de peste 10.000 de locuinte noi si vechi. Sunt cele mai multe locuinte finalizate scoase la vanzare in cadrul unui targ imobiliar organizat in Romania", anunta organizatorii.

Totodata, in cadrul acestei editii, se va desfasura si un targ de joburi in domeniul imobiliar si, de asemenea, o expozitie de decoratiuni interioare care va reuni producatori si importatori din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.

Printre companiile imobiliare prezente la targ se numara Adama, Be Igloo, ABI, Real Time, Metropolis Residence, City Dreams, Vision House, Obor Towers, City Lights Pipera, Fundeni Residence, The Concept, Expert Construct, Victoria Consult, Lac de Nuferi, GTC, Impact SA sau Cosmopolis.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri