Chiriile apartamentelor din Bucuresti au continuat sa scada in primele trei luni din acest an, in unele cazuri scaderile ajungand pana la 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un raport al portalului anunturiparticulari.ro.

Chiria medie ceruta de particulari pentru o garsoniera in Bucuresti s-a situat in luna martie in jurul valorii de 232 euro/luna, in scadere cu 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Ceva mai mica a fost scaderea inregistrata de apartamentele cu doua camere, a caror chirie medie solicitata de proprietari a coborat cu 9% in primul trimestru, pana la 334 euro/luna, potrivit raportului anunturiparticulari.ro.

Cea mai mare scadere a fost atinsa pe segmentul locuintelor cu trei camere, unde chiria medie a scazut cu 14% in primul trimestru, ajungand la 456 euro/luna.

Pentru apartamentele cu patru camere, chiria medie a coborat tot cu 9%, pana la 713 euro/luna.

“Fata de anii precedenti, preturile continua sa aiba o variatie negativa, insa mult mai lenta in ultimul an. In 2010, chiria s-a devalorizat in medie cu 1% in fiecare luna”, spun cei de la anunturi particulari.ro.

Citeste si Cat cheltuie studentii din marile centre universitare.

Comentati aici: Credeti ca mai este loc de scadere pentru chiriile la apartamente?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
TOP 5 recomandări pentru revenirea în siguranță la birou
Setari Cookie-uri