Cum arata vilele pentru care expatii platesc chirii de 7.000 euro/luna

Proiectul rezidential Oxford Gardens, amplasat in nordul Capitalei, in apropiere de Scoala Americana, a fost inchiriat in proportie de 86%, chiria pentru una din cele 74 de vile destinate inchirierii ajungand pana la 7.000 euro/luna.

Oxford Gardens se intinde pe o suprafata de 168.935 metri patrati si include 204 vile, piscine, spa, restaurant si terenuri de tenis. Pana in prezent, au fost inchiriate circa 86% din cele 74 de vile destinate inchirierii.

"Chiria unei vile se situeaza intre 3.000-5.000 de euro, iar pentru vilele cu suprafata mai mare (786 mp construiti) chiria ajunge pana la 7.000 de euro. In ceea ce priveste portretul chiriasului, acest complex rezidential este dedicat expatilor -ambasadori, sefi de companii - din diferite industrii”, au declarat reprezentantii dezvoltatorului Willbrook International.

Recent, dezvoltatorul a anuntat Oxford Gardens va gazdui si un centru medical – Willbrook Medical Center – primul centru medical din reteaua pe care compania o va dezvolta in viitor. „Scopul acestui centru este de a deservi si comunitatea de expati care locuiesc in acest ansamblu si in alte complexuri marca Willbrook International”, spun reprezentantii companiei.

Pe plan local, Willbrook International este cunoscut pentru proiectul de birouri Cathedral Plaza, care a fost dat in folosinta in octombrie si este inchiriat in proportie de 40%, dar care se afla in continuare in disputa cu Arhiepiscopia Romano-Catolica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri