City Park Mall a fost deschis in 2008 si are o suprafata de 30.000 mp inchiriabili, printre chiriasii sai numarandu-se Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, LC Waikiki, Debenhams, Miss Sixty, Douglas, Peacocks, Orsay si Columbia Sportswear.

Traficul centrului comercial este de 20.000 de vizitatori/zi in timpul saptamanii si de peste 25.000 de vizitatori/zi in weekend-uri.

“Avand in vedere importanta unei ancore in segmentul de food, estimam ca deschiderea hipermarketului Cora va creste semnificativ traficul in acest centru comercial”, a declarat Georgiana Andrei (foto), directorul departamentului de retail al Colliers International.

Citeste si:

Colliers International a fost desemnat agentul exclusiv de inchiriere al centrului comercial si, in afara de Cora, a atras in ultimii ani chiriasi precum: LC Waikiki, Stefanel, Mirano, Stonecreek, Noriel, Animax, Roc-a-Fella Cafe, Rustic Restaurant sau Bijou Brigitte. Momentan, City Park are in vedere extinderea proiectului in urmatorii doi ani, astfel incat spatiul de retail va creste cu aproximativ 15.000 mp.

Cora mai are in constructie primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro. Mall-ul este amplasat intr-o zona industriala veche, pe un teren de 150.000 de metri patrati, si va fi deschis catre public in 2012, agentul de inchiriere fiind consultantul imobiliar CB Richard Ellis.